ALESTA FOODS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 136 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Alesta Foods. Meer weten? Ontdek meer

3 mrt 2024 om 19:21 Super lekker, het mag alleen echt wel wat warmer. We wonen vrij dichtbij, dus vraag me af hoe warm het nog is als je verder weg woont... wat extra inpakken? Kwa smaak echt de beste van Z'meer
27 feb 2024 om 7:10 Lekkerste kapsalon kalf !
25 feb 2024 om 19:48 De kapsalons waren echt super lekker ! Voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader!
23 feb 2024 om 20:31 Gewoon optijd bezorgd en lekker zoals altijd.
23 feb 2024 om 19:00 Echt volgens ons, beste kebab in Zoetermeer. Enige opmerking, omdat we vrij dichtbij wonen, en de turkse pizza al niet meer al te warm was, ff dubbel op de aluminiumfolie, maar is een opmerking geen klacht want kwa smaak haalt niemand het bij ze!!
13 feb 2024 om 22:31 Was erg lekker, heerlijk vlees en voor de rest ook vers. Zelfs de broodjes worden warm bezorgd
9 feb 2024 om 18:54 Heerlijk eten ! warm en op tijd geleverd, raad ik aan! Ik ga zeker nog een keer bestellen
8 feb 2024 om 18:59 Lekker! Alleen niet heel erg warm meer, met deze koude dagen even dubbel op de alu folie maar zoals altijd lekker vers, en wordt er goed naar de opmerkingen gekeken. Top!
30 jan 2024 om 20:02 Lekker, warm, vers een op aangegeven tijd bezorgd! Toppers die de opmerkingen ook echt lezen
28 jan 2024 om 21:42 Ik had nog geschreven niet aan bellen en er wordt toch aangebeld en mijn eten was koud en het duurde ook 1 uur terwel het restaurant hier 7 min vandaan is…
21 jan 2024 om 22:34 Super snel bezorgd, echt heel erg fijn. Was lekker!
18 jan 2024 om 20:37 Al veel vaker eten afgehaald, maar nu al 3 keer thuis laten bezorgen en zelfde kwaliteit. Lekkere broodjes, veel smaak aan het vlees en de frietjes, ruim belegd, goed warm en binnen een half uur staan ze bij de voordeur. Uitstekend!